Македонија
15. May 2024 - 9:02

Запален автомобилот на директорот на затворот ,,Идризово”

Ноќеска, по полноќ, бил запален службениот автомобил ,,пасат” на Зоран Јовановски, директорот на затворот ,,Идризово”.

Настанот се случил на улицата „Михаил и Ефтихиј“, позади економското училиште, во скопската населба Кисела Вода.

Пожарни возила го изгасиле запалениот автомобил.

Повеќе детали за инцидентот очекуваме од МВР.