Живот
26. March 2017 - 15:59

Засадил ружа во компир – за само 7 дена израснало нешто неверојатно

Со помош на овој генијален трик ќе им помогнете на ружите повторно да пораснат и ќе можете долго да уживате со низ.

Компирот, на ружата и ги дава сите потребни витамини за побрзо да порасне и да света што подолго.

Потребни ви е – исечена ружа, компир, пластично шише, земја и саксија.

Постапката погледнете ја во видеото подолу.