Loading Video...
Кошарка
14. October 2020 - 19:52

Клубовите бараат да започне кошаркарскиот шампионат

Кошаркарските клубови денеска одржаа состанок на кој донесоа заклучоци со барање за старт на новата сезона во услови на пандемија: