Македонија
11. јуни 2024 - 10:33

Младиот Никола победи во битката со ракот

После упорна борба, младиот Никола ја победи битката со ракот.

„Со голема радост сакам да објавам дека штотуку разговарав со младиот Никола кој се наоѓа на лекарски прегледи во Турција и ме извести дека и при оваа контрола е утврдено дека е излечен и во неговото тело нема повеќе метастази“, пиша градоначалникот на општина Гази Баба.

Ова е втора контрола со која на Никола му се констатира истото.